Peter van der Zwaag neemt Boeijenga Music over

Per 1 januari 2016 neemt Peter van der Zwaag boek- en muziekhandel Boeijenga Music over van Jochem Schuurman. De afgelopen twee jaar heeft Schuurman de winkel beheerd, maar moet hier wegens tijdgebrek afstand van doen.

 

De 29-jarige Van der Zwaag, onlangs afgestudeerd als Master of Music, was al geen onbekende voor Boeijenga Music. Hij zal de in 1887 opgerichte speciaalzaak op het gebied van bladmuziek, boeken en multimedia voor en over orgel en orgelmuziek gaan runnen vanuit de winkel aan het Zuidvliet in Leeuwarden.

 

Feestelijkheden

De overname wordt rond de jaarwisseling met feestelijkheden omlijst. Op dinsdag 29 december, woensdag 30 december en zaterdag 2 januari zal de winkel geopend zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur. Voor bezoekers is er een hapje en een drankje en is er gelegenheid om Jochem Schuurman te bedanken voor de afgelopen jaren en Peter van der Zwaag succes te wensen met de voortzetting. Daarnaast is er een kortingsactie voor aankopen in de winkel in Leeuwarden.

 

Openingstijden

Met de overname wijzigen ook de openingstijden. Vanaf 9 januari 2016 is de winkel elke zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Via de website, e-mail en telefoon is Boeijenga ook op andere dagen bereikbaar. Voortaan is het ook mogelijk om in de winkel met PIN te betalen.

 

Zie ook

www.boeijengamusic.com

 

 

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.