De Orgelvriend heeft een nieuwe website

Maandblad De Orgelvriend heeft een nieuwe website. Daarmee wil het blad zich op een nog overzichtelijker wijze digitaal presenteren met onder meer de korte inhoud van het meest actuele nummer, een keuze uit het brede aanbod van nieuws uit de orgelwereld, een maandelijkse download, geluidsfragmenten en video.

Text Example

advertentie De site biedt het De Orgelvriend de mogelijkheid om multimedia te plaatsen die zijn gerelateerd aan actuele artikelen. Daarnaast heeft de website een archieffunctie: in de jaarregisters (‘indexen’) kan men opzoeken in welk nummer over een bepaald orgel of specifieke organist/componist is geschreven. Zo is ook terug te vinden in welk nummer bepaalde cd’s, dvd’s en/of bladmuziek zijn besproken.

Uiteraard kan men via de website een proefabonnement of losse nummers aanvragen, zich abonneren of gegevens over adverteren in De Orgelvriend opzoeken. Verder zijn er gegevens te vinden over het blad, de redacteuren en medewerkers, verschijningsdata en deadlines voor het aanleveren van artikelen. En er zijn in het menu ‘Extra’ links naar diverse organisaties in de orgelwereld opgenomen.

www.orgelvriend.nl