Friese Orgelkrant 2022 gepresenteerd in Harlingen

Burgemeester Ina Sjerps ontvangt in de St. Michaël in Harlingen de eerste Friese Orgelkrant 2022 uit handen van Keimpe van der Wal van Stichting Organum Frisicum | © foto Ubbo Posthuma

Op zaterdag 2 april is in de Sint-Michaëlskerk te Harlingen de Friese Orgelkrant 2022 gepresenteerd. Dat gebeurde tijdens de voorjaarsexcursie van Stichting Organum Frisicum naar Arum en Harlingen.

Text Example

advertentieDe burgemeester van Harlingen, Ina Sjerps, kreeg het eerste exemplaar van de orgelkrant uitgereikt door Keimpe van der Wal, vice-voorzitter van Organum Frisicum.

Friese Orgelkant 2022

De 28 pagina’s tellende jaaruitgave van Organum Frisicum bevat diverse artikelen over onder meer Friese orgelbouw en -historie. Zo worden als voorproefje op een te verschijnen boek drie Friese koororgels belicht, is er aandacht voor recente werkzaamheden aan orgels in de provincie en wordt Theo Jellema geïnterviewd over zijn project ‘Drie jaar Bach’. Het hart van de krant wordt gevormd door de concertagenda en informatie over de activiteiten van Organum Frisicum.

Verkrijgbaarheid

De Friese Orgelkrant 2022 is gratis verkrijgbaar op diverse (concert)locaties in Friesland of tegen vergoeding van verzendkosten te bestellen via organumfrisicum.frl. De krant is hieronder ook digitaal te raadplegen.

Bekijk de Friese Orgelkrant hier
Bekijk in volledig scherm