Improvisatiecursus Gerben Mourik in Klundert

Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei zal Gerben Mourik een improvisatiecursus voor amateurorganisten en conservatoriumstudenten geven. De cursus wordt gegeven op het drieklaviers Marcussen-orgel (1965) in de voormalige Johannes de Doperkerk in het Noord-Brabantse Klundert dat in 2013 uit Moerdijk werd overgeplaatst.

Text Example

advertentie 

Mourik zal een cursus geven die de volle breedte van het improvisatievak bestrijkt. Daarbij wordt er vooral vanuit de mogelijkheden en de input van de deelnemers gewerkt. De aspecten ‘harmoniseren’ en ‘verwerken van het thematische materiaal’ zijn daarbij de pijlers.

 

De cursustijden zijn op beide dagen van 10.00 uur tot 12.15 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur. De kosten voor de tweedaagse cursus zijn 125 euro voor actieve deelnemers en 75 euro voor passieve deelnemers. Het is ook mogelijk om een van de twee dagen deel te nemen de cursusgelden worden   dan gehalveerd.

 

Er is nog plaats voor drie actieve deelnemers op vrijdag en één op zaterdag. Voor passieve deelnemers kunnen is nog ruimte voor voor zeven op vrijdag en vier op zaterdag (stand 17 maart). Opgave voor deze cursus kan bij Gerben Mourik: info@gerbenmourik.nl, bij hem kunt u ook meer informatie over de cursus krijgen.