Verschueren Orgelbouw mag zich opnieuw hofleverancier noemen

Verschueren Orgelbouw te Ittervoort mag sinds 12 januari 2018 opnieuw hofleverancier noemen. De Limburgse orgelmakerij kreeg de eretitel bij haar 100-jarig bestaan in mei 1991 al eens toegekend.

Text Example

advertentieHet predikaat is geldig gedurende een periode van 25 jaar. Na een gedegen onderzoek of het bedrijf nog altijd aan de vereiste criteria voldoet, heeft burgemeester Verhoeven van de gemeente Leudal vrijdag 12 januari bekend gemaakt dat het Kabinet van de Koning Verschueren Orgelbouw voor de komende 25 jaar opnieuw het recht verleend heeft om het koninklijk wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren.

‘Wij zijn daar erg trots op en zien de bestendiging van het hofleverancierschap als een bekroning op het werk van alle medewerkers!’, aldus directeur Johan Zoutendijk van Verschueren.

In de Nederlandse orgelbouw mogen naast Verschueren ook Orgelmakerij Bakker & Timmenga, Jacques Stinkens Orgelpijpenmakers en Elbertse Orgelmakers zich hofleverancier noemen.

Lees ook
10+5 vragen aan Johan Zoutendijk van Verschueren Orgelbouw

Op de foto v.l.n.r. burgemeester Verhoeven, Johan Zoutendijk, Gerrit van der Bijl (voorzitter Stichting Verschueren Orgelbouw)

© 2017 foto Ruud van de Laar

1 Comment

  1. Johan, van harte gefeliciteerd met deze bijzondere hernieuwde erkenning.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.