03|04 60-jarige VOGG houdt jubileumvergadering

Text Example

advertentieZestig jaar geleden werd de Vereniging van Organisten der Gereformeerde Gemeenten (VOGG) opgericht. Op zaterdag 3 april 2010 vergadert de vereniging in Gouda. Een bijzondere vergadering waarin zestig verenigingsjaren worden herdacht en gevierd.

De jubileumjaarvergadering wordt gehouden rond het nieuwe Van Vulpen-orgel in de kerk van de Gereformeerde Gemeente van Gouda. De vergadering kent een ochtend- en een middagprogramma.

Het ochtendprogramma begint om 10.30 uur en bestaat onder meer uit samenzang, de jaarrede door voorzitter Chiel Jan van Hofwegen, en een muzikaal gedeelte, gevuld met kerkmuziek en improvisatie door Van Hofwegen.

Na de pauze (met soep, broodjes en kraampjes) begint het middagprogramma om 13.30 uur met daarin samenzang, een meditatie door ds. A.A. Brugge, het huishoudelijk gedeelte van de jaarvergadering, muziek en discussie. Jan Wisse verzorgt het muzikale gedeelte met literatuurspel. Onder leiding van Christian Dekker wordt een groepsinterview/forumdiscussie gehouden met medewerking van Paul Wols, Chiel Jan van Hofwegen en ds. A.A. Brugge.

De VOGG nodigt ook niet-leden van de vereniging van harte uit om deze jubileumdag bij te wonen.

De kerk van de Gereformeerde Gemeente te Gouda is gelegen aan de Nieuwe Gouwe O.Z. 2b.

Meer informatie

http://kerkenmuziek.nl/2009/12/29/jubileumjaarvergadering/

© 2010 www.orgelnieuws.nl

© 2010 fotografie www.gergemgouda.nl