Nieuw uiterlijk voor Orgelnieuws.nl

Orgelnieuws.nl heeft vanaf vandaag een nieuw gezicht. Na bijna tien jaar werd het tijd voor een nieuw uiterlijk én nieuwe techniek. De site is niet alleen op uw computer te bekijken, maar past zich ook aan op het formaat van uw tablet of smartphone.

Text Example

advertentie 

Helemaal nieuw is Orgelnieuws.nl natuurlijk niet, want de vertrouwde nieuwscategorieën zijn gebleven. Ook het omvangrijke archief uit het afgelopen decennium is gebleven. Vanaf nu is de inhoud van de site eenvoudig te benaderen via de menubalk bovenin uw scherm of het rolmenu op uw telefoon.

 

Ook nieuw is de mogelijk om op artikelen te reageren en artikelen te delen op sociale media als Facebook en Twitter.

 

Uw mening telt

Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar de mening van onze lezers. Deelt u hieronder uw gebruikerservaringen met ons!

 

12 Comments

  1. Veel te druk en onoverzichtelijk. Jammer! Verandering is in deze geen verbetering. De vorige layout gaf in één oogopslag het laatste nieuws.

  2. Uitstekende nieuwe, hippe vormgeving met z’n menubalk bovenaan! Navigeert prettig. Bijzonder plezierig is het dat orgelnieuws.nl zich automatisch aanpast aan het formaat van een smartphone waarbij een rolmenu verschijnt. Complimenten!

  3. Ik vind de nieuwe lay-out prima ! De oude site was goed, maar deze site ziet er stukken verzorgder en moderner uit! Nog meer leesplezier gegarandeerd dus 🙂

  4. Mooie strakke vormgeving. Hier is hard gewerkt! Mijn complimenten.

  5. Het zal uiteindelijk wel weer eens wennen, maar ik ben er niet kapot van deze nieuwe lay-out. Vooral de openingspagina maakt op mij een wat rommelige en niet al te overzichtelijke indruk.

  6. Helaas is de aanblik veel te druk: de bezoeker wordt overvoerd met schreeuwerige plaatjes, en haakt daardoor snel af, terwijl het lettertype ook nog eens slecht leesbaar is. En dat alleen maar om zoveel mogelijk advertenties op te kunnen nemen? De oude opmaak, waarbij men direct zag of er ORGELNIEUWS was, deed deze benaming veel meer eer aan. Zo jaagt u de mensen weg.

  7. Het ziet er erg mooi uit! Complimenten! Ik vind alleen die kolom ‘recente berichten’ verwarrend op de homepage. Staan berichten dus dubbelop…

  8. Geweldig mooi!! Bedankt voor al het werk wat er in gestoken is. IK blijf deze website volgen. Is mijn favoriet!!

  9. Complimenten met deze nieuwe uitstraling en zeer prettige navigatie! Fantastisch!

  10. Dat ziet er strak uit! Mijn complimenten voor de vernieuwde site. Lijkt me dat we weer jaren vooruit kunnen. Het meeste wijst zich zelf, goed dat het archief is gehandhaafd. Klopt het dat ik de zoekfunctie mis? Het ‘vergrootglas’ rechts op de menubalk functioneert (nog?) niet.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.