Rondom Jan Zwart

Medio november verschijnt bij Uitgeverij De Banier te Utrecht het boek Rondom Jan Zwart – Een organist en zijn tijdgenoten samengesteld door Frits Zwart en Jaap Zwart jr.

Het betreft een boekje over psalm- en liedbewerkingen van Jan Zwart en zijn tijdgenoten Cornelis de Wolf, Johan Wagenaar, Cor Kee en Willem Mudde. Op de bijgevoegde cd speelt Jaap Zwart jr. op de orgels van de Domkerk te Utrecht en de Oude Kerk te Delft de muziek die in het boek wordt besproken, waaronder lied- en psalmbewerkingen uit de reeks Musijck over de Voijsen der Psalmen Davids.

Het boek verschijnt in 64 blz. gebonden klein cd-formaat.

Prijs inclusief de cd € 17,50 (exclusief € 2,88 verzend- en verpakkingskosten).

Vanaf heden kunt u intekenen op deze uitgave via

[email]intekenservice@orgelnieuws.nl[/email]

onder vermelding van ‘boekje Jan Zwart’.

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.