Wat is nou uw orgel-cd van dit jaar?

Het is weer zover, 2011 loopt zo onderhand weer op zijn einde. De tijd van terugblikken is weer aangebroken. Ook dit jaar zijn er nogal weer wat orgel-cd’s verschenen. Veel daarvan zijn besproken op orgelnieuws.nl, in het RD, de Orgelvriend, Kerk & Muziek e.a.

Bijzondere programma’s, opmerkelijke instrumenten, verrassende combinaties, inspirerende vertolkers …

Ook dit jaar vraagt de redactie van Orgelnieuws.nl zich af welke cd die dit jaar verscheen (2011!), bij ù de gevoelige snaar heeft getroffen. En waarom of waardoor welden emoties op?

Schrijf het op en mail het ons!

Inzenden kan tot zaterdag 24 december 2011!

De meest originele inzendingen krijgen een cd.

Stuur uw motivatie (in maximaal 100 woorden) met uw naam, adres én telefoonnummer naar info@orgelnieuws.nl en maak kans op een cd.

© 2011 www.orgelnieuws.nl

Nu u hier toch bent ...

Al meer dan 15 jaar leest u op ORGELNIEUWS alle actualiteiten uit het (Nederlandse) orgelleven helemaal gratis. En dat willen we graag zo houden!

Een levendige orgelwereld vol activiteiten heeft dat mede mogelijk gemaakt. Noodgedwongen staat een groot deel daarvan nu op een laag pitje. Maar het nieuws gaat door, ook in deze tijd. 

Daarom is uw bijdrage, hoe groot of klein, nu nog belangrijker. Zo blijft u voor nu en de toekomst actueel en objectief betrokken op de orgelcultuur! Het is maar een kleine moeite. Dank u wel.